”Slik påvirket myomene mitt liv” – Katherines historie

”Slik påvirket myomene mitt liv” – Katherines historie
december 17, 2015 andersson

Barnesykepleieren Katherine Hills hadde plagsomme myomer i livmoren, kraftig blodmangel og var stadig redd for å blø gjennom klærne. Her forteller hun om sine erfaringer.

– Tidligere eble livet mitt sterkt preget av myomene, forteller Katherine. Jeg måtte ofte skynde meg til toalettet, siden jeg risikerte å blø ned overalt. Det å overnatte borte var et mareritt. En gang havnet jeg på akutten, På en time hadde jeg brukt ti tamponger og vennene mine var bekymret over at jeg mistet mye blod. En annen gang blødde jeg gjennom klærne mens jeg var på lunsj med venner. På vei hjem prøvde jeg å skjule blodflekkene med håndvesken.

Kontakt lege dersom du har kraftige mensblødninger

– Det er veldig viktig at du kontakter lege dersom du blør mye, da det kan være tegn på myomer. Det er ikke normalt å ha så vondt at du ikke kan gå på jobb eller at blødningene påvirker hverdagen din så mye at du ikke kan leve et normalt liv.

Det finnes behandlinger som kan hjelpe deg

– Finn ut hvilke alternativer som finnes, og diskuter det med gynekologen din. Av erfaring vet jeg at det finnes behandlinger som kan hjelpe deg med å bli kvitt symptomene slik at du kan leve et normalt liv.

”Det finnes behandlinger som kan hjelpe deg med å bli kvitt symptomene”

Send this to friend